Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Druga odsłona przepysznych ciastek z Aleksandrii.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1206
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4859
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1520
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1206
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4859
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1520
Składniki
Ubiłam białka na sztywno ze szczyptą soli, potem ciągle ubijając wsypałam powoli cukier puder. A na koniec łyżkę mąki ziemniaczanej. dodałam wiórki kokosowe i już szpatułką wmieszałam je.
Wyłożyłam na papier do pieczenia a w każde ciastko zatknęłam rodzynkę. Wyjdzie około 9 ciastek. Piekłam 15 minut w 165-170 stopniach. Ciastka powinny być lekko zrumienione, i lekko ciągnące w konsumpcji.
:D
Smacznego :)