Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1140
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 638
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 208
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1140
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 638
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 208
Składniki
Masa I Jabłka zetrzeć , zasypać cukrem odcedzić sok i ugotować na nim budyń. Do gorącego budyniu dać jabłka i zagotować.
Masa II Śmietanę ubić z cukrem i zagęszczaczem. Dodać serki i zmiksować.
Biszkopt przekroić i na jedną część dać budyń z jabłkami i część masy śmietanowej , przyłożyć drugą częścią ciasta. Posmarować resztą masy górę ciasta i zetrzeć czekoladę.