Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15143
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15143
Składniki
Masa I Jabłka zetrzeć , zasypać cukrem odcedzić sok i ugotować na nim budyń. Do gorącego budyniu dać jabłka i zagotować.
Masa II Śmietanę ubić z cukrem i zagęszczaczem. Dodać serki i zmiksować.
Biszkopt przekroić i na jedną część dać budyń z jabłkami i część masy śmietanowej , przyłożyć drugą częścią ciasta. Posmarować resztą masy górę ciasta i zetrzeć czekoladę.