Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2279
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4366
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1284
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 269
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2279
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4366
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1284
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 269
Składniki
Masa I Jabłka zetrzeć , zasypać cukrem odcedzić sok i ugotować na nim budyń. Do gorącego budyniu dać jabłka i zagotować.
Masa II Śmietanę ubić z cukrem i zagęszczaczem. Dodać serki i zmiksować.
Biszkopt przekroić i na jedną część dać budyń z jabłkami i część masy śmietanowej , przyłożyć drugą częścią ciasta. Posmarować resztą masy górę ciasta i zetrzeć czekoladę.