Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulchne, placuszki serowe mocno nadziane jabłkiem i pigwowcem. Placuszki są z wzbogacone cydrem.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 562
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1375
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25608
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 562
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1375
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25608
Składniki
Jabłko pokroić w większą kostkę, pigwowce w mniejszą. Twaróg zblendować z jajkami, śmietaną i cukrem. Dodać mąkę z proszkiem, owoce, wymieszać. Dolać cydru i dobrze rozmieszać. Placki smażyć na średnio rozgrzanej patelni z obu stron. Można delikatnie posypać cukrem pudrem.