Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek brzoskwini nadaje dodatkowego orzeźwienia.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456774
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1204
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2084
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 503
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456774
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1204
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2084
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 503
Składniki
Mokre składniki (mleko, jajo) połącz ze sobą rózgą. Następnie dodaj sodę, ocet i mąkę. Wszystko dokładnie wymieszaj, a na koniec dodaj jabłko oraz brzoskwinie pokrojone w drobną kostkę. Na rozgrzanym oleju smaż placki na złoty kolor, na średnim ogniu. Usmażone placki odsącz z nadmiaru tłuszczu na ręczniku papierowym. Przełóż na talerz i obsyp cukrem pudrem.