Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek brzoskwini nadaje dodatkowego orzeźwienia.
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 102
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 172
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 33
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 102
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 172
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 33
Składniki
Mokre składniki (mleko, jajo) połącz ze sobą rózgą. Następnie dodaj sodę, ocet i mąkę. Wszystko dokładnie wymieszaj, a na koniec dodaj jabłko oraz brzoskwinie pokrojone w drobną kostkę. Na rozgrzanym oleju smaż placki na złoty kolor, na średnim ogniu. Usmażone placki odsącz z nadmiaru tłuszczu na ręczniku papierowym. Przełóż na talerz i obsyp cukrem pudrem.