Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek brzoskwini nadaje dodatkowego orzeźwienia.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1455
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1162
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1312
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 928
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1455
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1162
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1312
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 928
Składniki
Mokre składniki (mleko, jajo) połącz ze sobą rózgą. Następnie dodaj sodę, ocet i mąkę. Wszystko dokładnie wymieszaj, a na koniec dodaj jabłko oraz brzoskwinie pokrojone w drobną kostkę. Na rozgrzanym oleju smaż placki na złoty kolor, na średnim ogniu. Usmażone placki odsącz z nadmiaru tłuszczu na ręczniku papierowym. Przełóż na talerz i obsyp cukrem pudrem.