Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i pyszne ciasteczka z dodatkiem twarogu, które po upieczeniu wyglądają jak z ciasta francuskiego.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 681
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 28
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 200
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 55
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 235
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 378
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 681
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 28
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 200
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 55
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 235
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 378
Składniki
Mąkę, cukier puder i cukier waniliowy wsyp do miski Dodaj masło i wyrób w dłoniach do powstania kruszonki Dodaj ser i zagnieć jednolite ciasto Wstaw do lodówki na min 60 min
Po tym czasie rozwałkuj na grubość ok. 3 mm i wytnij kształty szklanką lub foremkami Gotowe ciasteczka ułóż na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia Piecz przez ok. 12 min w temp. 200°C Po przestygnięciu obtocz w cukrze pudrze lub polej czekoladą