Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste w zrobieniu.Idealne jako dodatek do ciast i deserów.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11413
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1221
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11941
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2019
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11413
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1221
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11941
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2019
Składniki
Białka wlewam do miski. Powinny mieć temperaturę pokojową.Dodaję szczyptę soli i ubijam na sztywno. Powoli wsypuję cukier cały czas ubijając. Mieszam aż cukier się rozpuści , a masa będzie sztywna i błyszcząca.
Na blachę rozkładam papir do pieczenia. Masę nakładam w rękaw cukierniczy i robię malutkie beziki. Piekę w tem. 110 stopni przez 50 minut.Studzę.