Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i bardzo łatwy z wykonaniu deser. Serdecznie polecam.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17620
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1765
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15258
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4908
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8994
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17620
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1765
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15258
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4908
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8994
Składniki
Brzoskwinie obrać. Usunąć pestki. Następnie pokroić na małe kawałki. Dwie brzoskwinie zblendować na mus. Kremówkę ubić mikserem. Pod koniec ubijania dodać cukier puder. Ubitą śmietankę wymieszać z większością kawałków brzoskwiń. Nakładać do pucharków. Na wierzch każdej porcji dać po 1-2 łyżki pokrojonych brzoskwiń. Polać musem. Dać do lodówki na jedną godzinę.