Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepisów na ciasto / spód do szarlotki jest zapewne tyle co gospodyń, wypróbujcie mój przepis.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 732
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 350
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4953
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 116
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 732
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 350
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4953
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 116
Składniki
Z podanych składników zagniatamy ciasto. W tym przypadku, na ciasto wyłożyłam 5 jabłek skrojonych na drobne plasterki,posypanych odrobiną brązowego cukru. Piekłam w 180 stopniach około 50 minut, aż się zarumienił wierzch.