Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybki i prosty deserek, robiłam go będąc dzieckiem :))
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 930
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5515
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8681
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17833
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 930
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5515
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8681
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17833
Składniki
galaretkę przygotować wg przepisu podanego na opakowaniu,gdy ostygnie wstawić do lodówki jednak trzeba pilnować żeby się całkiem nie zsiadła. Galaretkę przełożyć do wysokiego naczynia i miksować ją mikserem dodając stopniowo mleko. Przełożyć do pucharków i włożyć do lodówki.Smacznego