Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne połączenie mango oraz ryżu z mlekiem migdałowym. Lekki deser dla każdego:)
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1586
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 957
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1586
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 957
Składniki
Ryż ugotować na mleku migdałowym,dać szczyptę soli i cukier opcjonalnie. Dodać do ugotowanego startą skórkę z cytryny oraz sok jeśli macie ochotę. Migdały płatki uprażyć na suchej patelni. Mango obrać i zblendować. Do salaterek nałożyć ryż,obok zblendowane mango,udekorować cytryną,posypać migdałami,dodać listek mięty i truskawke.
Smacznego życzę!