Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne połączenie mango oraz ryżu z mlekiem migdałowym. Lekki deser dla każdego:)
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 442
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1364
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25435
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 442
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1364
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25435
Składniki
Ryż ugotować na mleku migdałowym,dać szczyptę soli i cukier opcjonalnie. Dodać do ugotowanego startą skórkę z cytryny oraz sok jeśli macie ochotę. Migdały płatki uprażyć na suchej patelni. Mango obrać i zblendować. Do salaterek nałożyć ryż,obok zblendowane mango,udekorować cytryną,posypać migdałami,dodać listek mięty i truskawke.
Smacznego życzę!