Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne połączenie mango oraz ryżu z mlekiem migdałowym. Lekki deser dla każdego:)
Szybkie i proste babeczki bez użycia miksera.
Odsłon: 7
Dziś przychodzę do Was z obiecanym przepisem na pyszny sernik z brzoskwiniami...
Odsłon: 4
Prosty przepis dla osób, które nie spędzają w kuchni dużo czasu! Tylko kilka...
Odsłon: 23
Mocno czekoladowe brownie z przyprawami do piernika i z suszoną śliwką.
Odsłon: 53
Szybkie i proste babeczki bez użycia miksera.
Odsłon: 7
Dziś przychodzę do Was z obiecanym przepisem na pyszny sernik z brzoskwiniami...
Odsłon: 4
Prosty przepis dla osób, które nie spędzają w kuchni dużo czasu! Tylko kilka...
Odsłon: 23
Mocno czekoladowe brownie z przyprawami do piernika i z suszoną śliwką.
Odsłon: 53
Składniki
Ryż ugotować na mleku migdałowym,dać szczyptę soli i cukier opcjonalnie. Dodać do ugotowanego startą skórkę z cytryny oraz sok jeśli macie ochotę. Migdały płatki uprażyć na suchej patelni. Mango obrać i zblendować. Do salaterek nałożyć ryż,obok zblendowane mango,udekorować cytryną,posypać migdałami,dodać listek mięty i truskawke.
Smacznego życzę!