Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne połączenie mango oraz ryżu z mlekiem migdałowym. Lekki deser dla każdego:)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1361
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1361
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Ryż ugotować na mleku migdałowym,dać szczyptę soli i cukier opcjonalnie. Dodać do ugotowanego startą skórkę z cytryny oraz sok jeśli macie ochotę. Migdały płatki uprażyć na suchej patelni. Mango obrać i zblendować. Do salaterek nałożyć ryż,obok zblendowane mango,udekorować cytryną,posypać migdałami,dodać listek mięty i truskawke.
Smacznego życzę!