Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Latwe szybkie pyszne.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326118
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11997
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16591
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5348
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326118
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11997
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16591
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5348
Składniki
Do miski wlewamy mleko i wode mineralna (staramy sie aby nie wygazowala przed uzyciem poniewaz nadaje nalesnikom cudownej puszystosci),wbijamy jajko dodajemy cukier i cukier waniliowy i mixujemy wszystko razem powoli dodajac przesiana make. Rozgrzewamy patelnie ja uzywam teflonowej tak wiec do smazenia nie uzywam oleju. Uzywam malutkiej patelni na jajko sadzone dzieki temu nalesniki sa malutkie i estetyczne.
Po usmazeniu polewamy nalesniki syropem klonowym,mozna dodac tez kawalek masla. SMACZNEGO :)