Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Latwe szybkie pyszne.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1968
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2665
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1968
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2665
Składniki
Do miski wlewamy mleko i wode mineralna (staramy sie aby nie wygazowala przed uzyciem poniewaz nadaje nalesnikom cudownej puszystosci),wbijamy jajko dodajemy cukier i cukier waniliowy i mixujemy wszystko razem powoli dodajac przesiana make. Rozgrzewamy patelnie ja uzywam teflonowej tak wiec do smazenia nie uzywam oleju. Uzywam malutkiej patelni na jajko sadzone dzieki temu nalesniki sa malutkie i estetyczne.
Po usmazeniu polewamy nalesniki syropem klonowym,mozna dodac tez kawalek masla. SMACZNEGO :)