Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dość drogi ale warto wypróbować. Delikatna masa serowa rozpływająca się w ustach
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68160
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1978
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68160
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1978
Składniki
Wszystkie składniki na ciasto zagnieść razem na jednolitą masę i wyłożyć na blaszkę... Ser zmiksować z cukrem i dodawać stopniowo po 1 żółtku oraz sypki budyń. W osobnym naczyniu ubić śmietankę kremówkę i delikatnie wymieszać z serem, na koniec dodać ubite białka na sztywno i ponownie dokładnie wymieszać. Wylać masę serową na ciasto (masa będzie lejąca) Piec w temperaturze 160- 180" 45-50 min.