Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dość drogi ale warto wypróbować. Delikatna masa serowa rozpływająca się w ustach
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8632
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3061
Polecam.
Odsłon: 1856
Polecam.
Odsłon: 538
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8632
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3061
Polecam.
Odsłon: 1856
Polecam.
Odsłon: 538
Składniki
Wszystkie składniki na ciasto zagnieść razem na jednolitą masę i wyłożyć na blaszkę... Ser zmiksować z cukrem i dodawać stopniowo po 1 żółtku oraz sypki budyń. W osobnym naczyniu ubić śmietankę kremówkę i delikatnie wymieszać z serem, na koniec dodać ubite białka na sztywno i ponownie dokładnie wymieszać. Wylać masę serową na ciasto (masa będzie lejąca) Piec w temperaturze 160- 180" 45-50 min.