Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasteczka owsiane z dodatkiem oleju kokosowego. Są puszyste , słono-słodkie.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4885
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13255
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5800
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7440
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4885
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13255
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5800
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7440
Składniki
Masło kokosowe wraz z cukrem ucieramy mikserem na gładką masę. Dosypujemy mąkę , cynamon, imbir, sodę i sól. Ucieramy . Na koniec wsypujemy płatki owsiane , mąkę i rodzynki. Mieszamy łyżką. Z ciasta formujemy kulę i przekładamy do lodówki na minimum 2 godziny. Nastawiamy piekarnik na 180 stopni. Z ciasta formujemy małe kulki, spłaszczamy za pomocą łyżeczki i układamy na blasze wyłożonej papierem pergaminowym. Pieczemy na złoty kolor ok 10 minut. Smacznego!