Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto makowe szybkie, smaczne, wilgotne ,znika również szybko. Polecam może na święta?
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Cukier ucieramy z margaryną, dodajemy po jednym jajku i trochę połączonej mąki z proszkiem do pieczenia. Ucieramy wszystko na pulchną masę. Na spód prostokątnej formy wylewamy część ciasta. Wykładamy masę makową i na wierzch pozostałe ciasto. Pieczemy ok 50 min w 180 C
Ciasto doskonałe przy dobrej kawce lub herbatce.