Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na te racuchy jest prosty i szybki. Racuchy wychodzą puszyste , miękkie i pyszniutkie. Przygotowałam je z jabłkami. Polecam
miska, trzepaczka kuchenna, patelnia, widelec, nóż,
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4834
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4775
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44702
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 351
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4834
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4775
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44702
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 351
Składniki
Jaka wbić do miski, wlać kefir i wymieszać trzepaczką kuchenną do połączenia. Dodać cukier, mąkę oraz sodę oczyszczoną wymieszać. Do ciasta dodajemy pokrojone jabłka i delikatnie mieszamy. Tak przygotowane ciasto odkładamy, na kilka minut , w między czasie nagrzewamy patelnię, wlewamy trochę oleju rozsmarowując go pędzelkiem, nakładamy porcje ciasta formując racuchy smażymy racuchy na jasno złoty kolor z każdej strony. Po lekkim przestudzeniu oprószamy cukrem pudrem. Smacznego
Przygotowane ciasto łączymy z jabłkami.
Smażenie racuchów.
Gotowe do podania. Smacznego.;)