Do góry

Desery Przepis na:

Rafaello

Rafaello

Autor:

Przepisów i artykułów: 67 Ocena: 1301

Dodano:

Odsłon: 17467

Błyskawiczne i pyszne, z tej porcji wychodzi ok 30 szt

Składniki

  • orzechy włoskie, 1 szklanka
  • masło miękkie, 15 dag
  • suchary (Beskidzkie), 1 op (90g)
  • czekolada mleczna (ja dałam kokosową), 1 szt
  • Rum, 2 łyżeczki
  • kokos, 5 dag
  • orzechy laskowe, 10 dag
> 6 os. 15 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
Rafaello

Przygotowanie

  1. Orzechy, czekoladę i suchary zmielić w maszynce do mielenia orzechów, wymieszać z miękkim masłem i rumem. Każdy orzech laskowy okleić masą, obtoczyć w kokosie, schłodzić. Smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń