Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
amerykański klasyk w formie cupcake
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17776
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1859
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15564
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 7243
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17776
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1859
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15564
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 7243
Składniki
Utrzeć masło z cukrami. Dodać jajko, ocet i barwnik, dalej ucierać aż do uzyskania jednolitej masy.
Do drugiej miski przesiać mąkę z kakao i sodą.
Cały czas miksując dodawać do masy jajecznej mąkę z kakao i sodą na zmianę z maślanką.
Nagrzej piekarnik do 180 stopni. Ciasto nakładamy do formy na muffinki wyłożonej papilotkami. Piec ok. 20-25 minut, do suchego patyczka.
Babeczki wyłóż na kratkę do całkowitego wystudzenia. Twarożek ucieramy z cukrami. Stopniowo dodajemy kremówkę, cały czas miksując do uzyskania puszystego kremu. Krem nakładamy do rękawa cukierniczego i dekorujemy nim babeczki.