Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rogaliki 3 składnikowe
Z masła, śmietany oraz mąki zagnieść ciasto, zawinąć w folię spożywczą i odstawić na minimum godzinę do lodówki.
Po tym czasie ciasto podzielić na 4 części. Każdą cześć rozwałkować na kształt koła i podzielić na 8 trójkątów. Na szerszą część nałożyć łyżeczkę czekolady i zwinąć.
Rogaliki przekładać na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i piec w nagrzanym piekarniku do temperatury 180 stopni ok 25 minut, aż ładnie się zarumienią.
To ciasto to pychotka. Zawsze się udaje, pięknie wygląda i jest pyszne :-) Sk...
Odsłon: 33435
Czasami zaskoczy nas wizyta gości, my również możemy ich zaskoczyć. Danie rob...
Odsłon: 7325
Indyk - pyszne białe mięso, które podbija podniebienia Polaków. Jak odpowiedn...
Odsłon: 4156
Szybki i łatwy przepis na torcik czekoladowo wiśniowy na ciemnym biszkopcie z...
Odsłon: 1250
Indyk - pyszne białe mięso, które podbija podniebienia Polaków. Jak odpowiedn...
Odsłon: 4156
Szybki i łatwy przepis na torcik czekoladowo wiśniowy na ciemnym biszkopcie z...
Odsłon: 1250
Składniki
Z masła, śmietany oraz mąki zagnieść ciasto, zawinąć w folię spożywczą i odstawić na minimum godzinę do lodówki. Po tym czasie ciasto podzielić na 4 części. Każdą cześć rozwałkować na kształt koła i podzielić na 8 trójkątów. Na szerszą część nałożyć łyżeczkę czekolady i zwinąć. Rogaliki przekładać na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i piec w nagrzanym piekarniku do temperatury 180 stopni ok 25 minut, aż ładnie się zarumienią.
Przepisy Desery
Desery
Orzeszki dwusmakowe
Desery
Budyń bananowy
Desery
Torcik czekoladowo wiśniowy
Desery
Sernik z musem czekoladowym
Orzeszki dwusmakowe
Dla wnuków postanowiłam upiec orzeszki dwusmakowe. Wykorzystałam orzechy, kt...
Odsłon: 5
Budyń bananowy
Taki budyń bananowy przygotujesz w kilka chwil, a efekt będzie pyszny i miły...
Odsłon: 90