Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 10-02-2020
Kilka prostych składników a efekt "wow" gwarantowany:). Syrniki podbiją serca szczególnie miłośników serników. Smakują dobrze z dżemem lub śmietaną i owocami.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8266
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2841
Polecam.
Odsłon: 1479
Polecam.
Odsłon: 439
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8266
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2841
Polecam.
Odsłon: 1479
Polecam.
Odsłon: 439
Składniki
Twaróg, jajka, miód i kaszę mannę umieszczamy w misce. Mieszamy widelcem do uzyskania gładkiej masy.
Rozgrzewamy patelnię, rozpuszczamy na nie masło. Łyżką wykładamy masę formując kształt placków. Smażymy po 5 minut z każdej strony.
Gotowe placki podajemy w dowolnej formie, ja polałam je śmietaną i miodem, podałam z malinami.