Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 255
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 255
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Składniki
Mąkę, cukier waniliowy, margarynę i śmietanę zagnieść.
Ciasto rozwałkować i wycinać paski o szerokości ok.1,5 cm. Zawinąć na foremki do rurek tak żeby ciasto zachodziło na siebie.
Piec w 200 stopniach do momentu zarumienia się ciasta.
Śmietankę miksować razem ze śmietan-fixem. Po koniec dodać cukier puder.
Rurki napełnić szprycą kremem.