Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8736
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 82
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8736
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 82
Składniki
Mąkę, cukier waniliowy, margarynę i śmietanę zagnieść.
Ciasto rozwałkować i wycinać paski o szerokości ok.1,5 cm. Zawinąć na foremki do rurek tak żeby ciasto zachodziło na siebie.
Piec w 200 stopniach do momentu zarumienia się ciasta.
Śmietankę miksować razem ze śmietan-fixem. Po koniec dodać cukier puder.
Rurki napełnić szprycą kremem.