Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Waflowe rurki z bardzo delikatnym kremem z bitej śmietany i serka mascarpone.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 197
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 215
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1313
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 529
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 197
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 215
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1313
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 529
Składniki
Schłodzona śmietankę ubijamy z cukrem pudrem na sztywną pianę, dodajemy serek mascarpone oraz kilka kropli esencji waniliowej – delikatnie mieszamy ręcznie.
Gotowym kremem nadziewamy rurki. Gotowe rurki wstawiamy na godzinę do lodówki.
Po godzinie możemy się delektować rurkami lepszymi od tych z nad morza :) Smacznego !!!