Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1428
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 208
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1428
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 208
Składniki
Sos rumowy : w małym rondelku wymieszałem wodę z cukrem i rumem ( pozostawiłem łyżkę rumu ), dodałem gwiazdki anyżu. Podgrzewałem na małym ogniu bez pokrywki około 15 minut. Sos zdjąłem z ognia, dodałem resztę rumu i sok z limonki, przecedziłem przez gęste sitko. Przygotowane owoce włożyłem do miski, polałem sosem rumowym, przykryłem i wstawiłem na godzinę do lodówki.