Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienity orzeźwiający deser .Serdecznie polecam:)
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 63
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2441
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 527
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 873
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 63
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2441
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 527
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 873
Składniki
Galaretkę agrestową rozpuścić w sokach odlanych z puszek,około 400ml. Jak nie będzie tej ilości dodać przegotowaną wodę.Podgrzać do zagtowania wsypać galaretkę i wymieszać do rozpuszczenia. Galaretkę niebieską rozpuścić w 400ml wrzątku. Dać do wystudzenia,ja żeby było szybciej studziłam w zimnej wodzie. Mango obrać i pokroić w kostkę. Pozostałe owoce pokroić w kostkę,z granata wybrać pestki. Dać do pucharków,zalać tężejącą zieloną galaretką. Na wierzchnią warstwę dać galaretkę niebieską. Udekorować listkiem mięty.
Smacznego życzę!