Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienity orzeźwiający deser .Serdecznie polecam:)
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 165
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 584
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16870
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 705
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 165
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 584
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16870
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 705
Składniki
Galaretkę agrestową rozpuścić w sokach odlanych z puszek,około 400ml. Jak nie będzie tej ilości dodać przegotowaną wodę.Podgrzać do zagtowania wsypać galaretkę i wymieszać do rozpuszczenia. Galaretkę niebieską rozpuścić w 400ml wrzątku. Dać do wystudzenia,ja żeby było szybciej studziłam w zimnej wodzie. Mango obrać i pokroić w kostkę. Pozostałe owoce pokroić w kostkę,z granata wybrać pestki. Dać do pucharków,zalać tężejącą zieloną galaretką. Na wierzchnią warstwę dać galaretkę niebieską. Udekorować listkiem mięty.
Smacznego życzę!