Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Truskawkowy serniczek na zimno fit
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 191
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 214
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1310
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 516
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 191
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 214
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1310
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 516
Składniki
Umyć lub rozmrozić truskawki, przełożyć do wysokiego naczynia i zmiksować na mus. W niewielkiej ilości wrzątku rozpuścić żelatynę. Do wysokiego naczynia dodać twaróg, jogurt, sok z limonki i skórkę oraz zmiksowane truskawki, wanilię i ksylitol. Całość zmiksować na gładko. Przelać do silikonowej formy, silikonowych foremek lub pucharków. Włożyć do stężenia do lodówki. Dekorować ulubionymi dodatkami.