Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 147
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 147
Składniki
Cukier utrzeć z żółtkami i zapachem waniliowym. Ucierając dodawać po łyżce ser i budyń (w proszku). Z białek i soli ubić pianę. Starannie wymieszać z masą serową. Na dnie formy ułożyć biszkopty lub herbatniki i masę serową. Piec 50 minut w 180 C. Sernik zostawić w piekarniku aż lekko wystygnie.