Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 194
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 311
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 194
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 311
Składniki
Ser: Utrzeć margarynę, cukier, żółtka, ser dodać pozostałe składniki i ucierać na końcu dodać ubitą pianę z białek
Ciasto: Zagnieść ciasto podzielić na części, rozwałkować.Jedną część wyłożyć na wysmarowaną formę, dać ser i przykryć drugą częścią ciasta. Piec w temperaturze 180-200 stopni. Polać polewą