Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masa krówkaowa bardzo dobrze sprawdza się w deserach, tym razem w serniku na zimno z bananami ;)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113044
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 418
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 762
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 572
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113044
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 418
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 762
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 572
Składniki
Prostokątną formę wyłożyć folią spożywczą i podłużnymi biszkoptami. Sery połączyć z masą kajmakową i ubitą śmietanką. W gorącym mleku rozpuścić żelatynę, którą należy zahartować i połączyć z masą serową. Gotową masę rozlać na biszkopty.
Powtykać grubo skrojone w plasterki banany. Masę kajmakową podgrzać i ozdobić ciasto. Na noc ciasto schować do lodówki. Przed podaniem ciasto przystroić bezą. Smacznego!