Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak siedziałam, siedziałam ???? i wymyśliłam :Wyszedł bardzo smaczny nie spodziewałam się takiego efektu.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35691
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1203
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1756
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6007
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35691
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1203
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1756
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6007
        
        
                Składniki
Składniki na ciasto połączyć ze sobą, dodać garść mąki aby się nie kleiło.
Wyłożyć do blaszki 25 * 25 ( można mniejszej będzie wyższy ) wyłożonej papierem do pieczenia za pomocą lekko mokrych rąk, po nakłuwać widelcem.
Następnie dodać wszystkie składniki na masę serową ( ser przecisnąć przez prasę lub zmielić ),
dokładnie zmiksować na szybkich obrotach na gładką masę,
wylać na przygotowane wcześniej ciasto.
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 180 stopni i piec godzinę. Studzić przy uchylonych drzwiczkach piekarnika.
Wystudzony posypać cukrem pudrem lub polać polewą czekoladową.