Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
delikatny, lekki, szybki w wykonaniu, pyszny, zachęcam
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7999
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 345
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3439
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 624
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7999
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 345
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3439
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 624
Składniki
1. 2 galaretki rozpuścić (ja wzięłam agrestową i truskawkową), każdą osobno w 1 1/2 szkl wody, odstawić do stężenia, 2. żelatynę namoczyć, brzoskwinie pokroić w kostkę, brytfannę wyłożyć papierem, następnie ułożyć warstwę biszkoptów 3. mocno schłodzoną śmietanę ubić na sztywno, dodać jogurt, serki, rozpuszczoną, zimną żelatynę, dokładnie wymieszać, dodać pokrojone w kostkę galaretki i część brzoskwiń, wymieszać, wyłożyć na biszkopty, wyrównać, odstawić do zastygnięcia 4. rozpuścić trzecią galaretkę (u mnie cytrynowa) w 1 1/2 szkl wody, na wierzch zastygniętego serka wyłożyć resztę pokrojonych brzoskwiń, zalać tężejącą galaretką, odstawić do zastygniecia, smacznego