Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ŁATWY I SZYBKI SERNIK BEZ PIECZENIA
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7834
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 281
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3046
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 583
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7834
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 281
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3046
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 583
Składniki
SER PODZIELIĆ NA 3 CZĘŚCI
3KOLORY GALARETEK ROZPUŚCIĆ W POŁOWIE WODY,ODSTAWIĆ DO STĘŻENIA/JA DO KAŻDEJ DODAJĘ 2 ŁYŻKI CUKRU/
W CZASIE GDY GALARETKI TĘŻEJĄ ,ROZKRUSZYĆ BISZKOPTY NA WYS. 1CM. NA DNIE TORTOWNICY
TĘŻEJĄCĄ GALARETKĘ WYMIESZAĆ Z SEREM /OSOBNO KAŻDY KOLOR /I NA CHWILĘ WŁOŻYĆ DO LODÓWKI.
KIEDY SER Z GALARETKAMI STĘŻEJE,WYŁOŻYĆ NA WIERZCHU OWOCE I ZALAĆ 4 KOLOREM GALARETKI.
WSTAWIĆ DO LODÓWKI NAJLEPIEJ NA NOC I GOTOWE.SMACZNEGO.