Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybki w przygotowaniu. maksimum smaku, minimum wysiłku! :)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1016
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 138
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2186
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4201
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1016
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 138
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2186
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4201
Składniki
Piekarnik rozgrzewam do 180 stopni Celsjusza. Twaróg łączę z jajem i ekstraktem, traktuję blenderem. Dodaję sól, słodzidło i mieszam. Dodaję borówki. Piekę 25 minut. Odstawiam do przestudzenia.