Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik z pozostałości w lodówce i chlebaku. W tym serniku połączyłam ser twarogowy z serkiem waniliowym i pozostałymi bułkami ślimaczkami. Wyszło super, polecam.
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4743
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4725
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44567
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 258
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4743
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4725
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44567
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 258
Składniki
Tortownica 20 cm, wysmarowana tłuszczem i posypana bułką tartą. Oba rodzaje serków, śmietanę, budyń, puder i 2 żółtka ,i miksujemy w malakserze do połączenia się składników. Osobno ubijamy białka na sztywno i mieszamy z masą serową.
Dno tortownicy wypełniamy połówkami bułek i pokrywamy masą serową. Pieczemy w 170 C około 50-55 minut. Ja po 40 minutach zmniejszyłam temperaturę do 160 C bo wystające bułki za mocno się przyrumieniały.