Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jam już stary i GUPI :P zawsze daję się załapać na jakieś promki, chociaż sera białego ostatnio używam do pieczenia "pitów" czyli płaskich bułeczek, które rozcinam, dodaję wędlinę i tam jeszcze jakąś zieleninę i bierę do pracy. Więc sera żem se nabrał i bananów też, żeby nie było. Bananki też żrę po dwa dziennie, a że szybko dojrzały to dołączyły do serowego teamu. Reszta sama się jakoś tak potoczyła i powstała bezcukrowa (bez białego cukru) wersja szybkiego sernika. Od razu napiszę, że zdania testerów były podzielone, ale raczej to na skutek braku cukru. Eksperyment powiódł się w 100%, więc przepis polecam Arek Gie
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5298
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8590
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17432
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 570
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 86
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5298
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8590
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17432
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 570
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 86
Składniki
Tortownicę (16 cm) wykładamy papierem do pieczenia.
Wszystkie składniki blendujemy na gładko, przelewamy do tortownicy i pieczemy 55 minut w 180°C.
Studzimy przy otwartych drzwiczkach.