Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wyborny i smaczny sernik z przepisu Babci Stefci.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 127
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 127
Składniki
Wykonanie: Twaróg zmielić, dodać wszystkie składniki i dokładnie zmiksować. Blachę wysmarować tłuszczem i wysypać zmielonymi herbatnikami. Następnie gotową masę serową wylać na blachę, dokładnie wyrównać. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 190 stopni i piec przez godzinę aż się zarumieni. Smacznego.