Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wybornie.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113063
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 787
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 586
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113063
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 787
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 586
Składniki
Wykonanie: Trzy galaretki rozpuścić w ½ litrze przegotowanej gorącej wodzie. Gdy zacznie tężeć, dodać do sera i zmiksować. Przelać do przygotowanej formy (tortownica o średnicy 18 cm), wyłożonej biszkoptami łącznie z bokami. Górę wyłożyć odsączonymi brzoskwiniami i zalać rozpuszczona czwartą galaretką. Wstawić do lodówki na noc i podawać na drugi dzień. SMACZNEGO.