Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wybornie.
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 6046
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 184
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 146
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 270
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 470
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 6046
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 184
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 146
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 270
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 470
Składniki
Wykonanie: Trzy galaretki rozpuścić w ½ litrze przegotowanej gorącej wodzie. Gdy zacznie tężeć, dodać do sera i zmiksować. Przelać do przygotowanej formy (tortownica o średnicy 18 cm), wyłożonej biszkoptami łącznie z bokami. Górę wyłożyć odsączonymi brzoskwiniami i zalać rozpuszczona czwartą galaretką. Wstawić do lodówki na noc i podawać na drugi dzień. SMACZNEGO.