Do góry

Desery Przepis na:

Sernik z brzoskwiniami na zimno

Sernik z brzoskwiniami na zimno

Autor:

Przepisów i artykułów: 2491 Ocena: 17490

Dodano:

Odsłon: 2562

Smakuje wybornie.

Składniki

  • Ser twarogowy w wiaderku 75 dag
  • Galaretka brzoskwiniowa 4 torebki
  • Biszkopty okrągłe
  • Brzoskwinie w zalewie 1 puszka
  • Tłuszcz i wiórki kokosowe do formy
> 6 os. > 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Sernik z brzoskwiniami na zimno

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Trzy galaretki rozpuścić w ½ litrze przegotowanej gorącej wodzie. Gdy zacznie tężeć, dodać do sera i zmiksować. Przelać do przygotowanej formy (tortownica o średnicy 18 cm), wyłożonej biszkoptami łącznie z bokami. Górę wyłożyć odsączonymi brzoskwiniami i zalać rozpuszczona czwartą galaretką. Wstawić do lodówki na noc i podawać na drugi dzień. SMACZNEGO.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń