Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wybornie.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1559
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17854
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1920
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1559
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17854
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1920
Składniki
Wykonanie: Trzy galaretki rozpuścić w ½ litrze przegotowanej gorącej wodzie. Gdy zacznie tężeć, dodać do sera i zmiksować. Przelać do przygotowanej formy (tortownica o średnicy 18 cm), wyłożonej biszkoptami łącznie z bokami. Górę wyłożyć odsączonymi brzoskwiniami i zalać rozpuszczona czwartą galaretką. Wstawić do lodówki na noc i podawać na drugi dzień. SMACZNEGO.