Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten sernik zawsze się udaje.
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 669
Zupa ogonowa to jedno z klasycznych to dań kuchni polskiej, które z powodzeni...
Odsłon: 75591
Zdrowa, smaczna sałatka śniadaniowa.
Odsłon: 1637
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 669
Zupa ogonowa to jedno z klasycznych to dań kuchni polskiej, które z powodzeni...
Odsłon: 75591
Zdrowa, smaczna sałatka śniadaniowa.
Odsłon: 1637
Składniki
Przygotowanie sera: Żółtka utrzeć z cukrami, dodać jogurt wcześniej wymieszany z olejem, ser, wsypać budynie i dokładnie ubić. Białka jaj ubić na sztywno i delikatnie połączyć z masą budyniową. Przygotowanie ciasta: Wszystkie składniki sypkie posiekać z margaryną i smalcem, wbić jajko i zagnieść ciasto. Zawinąć w folię i odłożyć w chłodne miejsce. Następnie rozwałkować, wyłożyć na przygotowaną foremkę, podpiec w piekarniku w temperaturze 190 stopni przez 10 minut. Po czym posypać kakao, wylać masę jogurtową, wstawić do piekarnika i piec w temperaturze 170 stopni przez jedną godzinę.