Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik z morelami i jagodami. Sernik wyszedł wilgotny i pyszny.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15042
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1990
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8826
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3174
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15042
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1990
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8826
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3174
Składniki
ciasto-Wszystko zmiksować ,zagnieść i wyłożyć na blaszkę z papierem do pieczenia.(25x42) Można pod owoce, posypać bułką tartą.
owoce-Morele, albo brzoskwinie pokroić na części i porozrzucać na cieście.Jagody i maliny rozsypać między morele.
masa-Zmiksować jajka z cukrem i serem. Przesiać budynie i zmiksować. Wylać i rozsmarować po owocach.
kruszonka-Zmiksować masło z cukrem, dodać kokos i mąkę.Rozdrobnić w rękach i rozsypać na serze.
Piec 1 godz. w 180*. Przykryć papierem do pieczenia i piec jeszcze 15 min.Studzić w otwartym piekarniku. Po ostygnięciu można oprószyć cukrem pudrem. Kroić na następny dzień.