Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik z morelami i jagodami. Sernik wyszedł wilgotny i pyszny.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1318
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5845
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8841
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18491
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1318
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5845
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8841
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18491
Składniki
ciasto-Wszystko zmiksować ,zagnieść i wyłożyć na blaszkę z papierem do pieczenia.(25x42) Można pod owoce, posypać bułką tartą.
owoce-Morele, albo brzoskwinie pokroić na części i porozrzucać na cieście.Jagody i maliny rozsypać między morele.
masa-Zmiksować jajka z cukrem i serem. Przesiać budynie i zmiksować. Wylać i rozsmarować po owocach.
kruszonka-Zmiksować masło z cukrem, dodać kokos i mąkę.Rozdrobnić w rękach i rozsypać na serze.
Piec 1 godz. w 180*. Przykryć papierem do pieczenia i piec jeszcze 15 min.Studzić w otwartym piekarniku. Po ostygnięciu można oprószyć cukrem pudrem. Kroić na następny dzień.