Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik jest bez tłuszczu i doskonale smakuje z owocami. W tym przypadku są to truskawki.
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2201
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 961
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23149
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2201
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 961
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23149
Składniki
Przygotuj formę 26/22 cm Do miski włożyć twaróg, cukry, żółtka, skrobię i zmiksować mikserem, do połączenia składników. Osobno ubić białka na sztywno i wymieszać delikatnie z masą serową. Na wierzch poukładać truskawki stożkami w dół. Składniki na kruszonkę zagnieść ręcznie. Ma wyjść sypka konsystencja. Kruszonką posypać wierzch sernika. Piec 50 minut w 170* Smacznego. Autor: Marcepanowy Kącik o