Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i szybki
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1952
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2624
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1952
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2624
Składniki
Białka oddzielić od żółtek, ubić z cukrem. Dodawać stopniowo żółtka i dalej ubijać, wlać olej i wodę. Wsypać mąkę z proszkiem oraz kakao, dokładnie wymieszać. Warstwę kakaową wyłożyć na blachę. Ser zmiksować z proszkiem budyniowym i cukrem. Wyłożyć na masę kakaową. Piec w temperaturze 180 stopni około 50 min.