Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ja proponuję te ciasteczka ze śliwkami, ale równie dobre będa z truskawkami, czy brzoskwiniami.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 782
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 782
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
Mąkę zagnieść z margaryną, proszkiem, śmietaną, jajkami i cukrem. Rozwałkować ciasto na grubość 0,5 cm i kroić na kwadraty. Na każdym kwadracie połozyć połówkę śliwki i zlepić przeciwległe końce. Piec na złoty kolor w temp 180st. Po upieczeniu wystudzić i posypać cukrem pudrem.