Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste ciasto sezonowe.
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8869
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6292
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9164
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8869
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6292
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9164
Składniki
Jaja ucieramy z cukrem. Następnie dodajemy przesianą mąkę pszenną, ziemniaczaną, proszek do pieczenia oraz ocet. Pieczemy przez 25 minut w nagrzanym piekarniku do 170 stopni. Po ostygnięciu przekroić ciasto na dwie części.
Ugotuj budyń. Do budyniu dodaj startą na tarce czekoladę. Wystudź. Utrzyj z margaryną, cukrem waniliowym oraz olejkiem śmietankowym. Rozpuść galaretki w ½ litra wody.
Układaj warstwami biszkopt, krem, biszkopt, krem, truskawki, galaretka.