Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste ciasto sezonowe.
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2319
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3456
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4165
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74083
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 567
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2319
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3456
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4165
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74083
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 567
Składniki
Jaja ucieramy z cukrem. Następnie dodajemy przesianą mąkę pszenną, ziemniaczaną, proszek do pieczenia oraz ocet. Pieczemy przez 25 minut w nagrzanym piekarniku do 170 stopni. Po ostygnięciu przekroić ciasto na dwie części.
Ugotuj budyń. Do budyniu dodaj startą na tarce czekoladę. Wystudź. Utrzyj z margaryną, cukrem waniliowym oraz olejkiem śmietankowym. Rozpuść galaretki w ½ litra wody.
Układaj warstwami biszkopt, krem, biszkopt, krem, truskawki, galaretka.