Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sernik śmietanowy polecam
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 399
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 2148
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 85
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 93
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 399
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 2148
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 85
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 93
Składniki
Herbatniki pokruszyć i wymieszać z roztopionym margaryną wyłożyć na dno tortownicy wyłożonej papierem ugnieść łyżką .
Ser przełożyć do miski dodać szkl cukru i ucierać dodając po jednym jajku dodaje mąkę ucieram następnie dodaje śmietanę 30 % .Gotowa masę serowa przekładam na herbatniki i wstawiam do nagrzanego piekarnika do 170 stopni na 15 minut potem zmniejsza temperaturę do 110 stopni i piekle godzinę.
ciasto wyciągam z piekarnika i wykładam na wierzch kwaśną śmietanę wymieszana z 3 łyżkami cukru ciasto wstawiam do piekarnika piekę jeszcze przez 15 minut można pominąć kwaśną śmietanę i dopiec bez 15 minut smacznego po dokładne wykonanie zapraszam na film