Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sernik śmietanowy polecam
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34129
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1319
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113581
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34129
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1319
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113581
Składniki
Herbatniki pokruszyć i wymieszać z roztopionym margaryną wyłożyć na dno tortownicy wyłożonej papierem ugnieść łyżką .
Ser przełożyć do miski dodać szkl cukru i ucierać dodając po jednym jajku dodaje mąkę ucieram następnie dodaje śmietanę 30 % .Gotowa masę serowa przekładam na herbatniki i wstawiam do nagrzanego piekarnika do 170 stopni na 15 minut potem zmniejsza temperaturę do 110 stopni i piekle godzinę.
ciasto wyciągam z piekarnika i wykładam na wierzch kwaśną śmietanę wymieszana z 3 łyżkami cukru ciasto wstawiam do piekarnika piekę jeszcze przez 15 minut można pominąć kwaśną śmietanę i dopiec bez 15 minut smacznego po dokładne wykonanie zapraszam na film