Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dużo smaku na dobry deser.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10675
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4796
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 901
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9108
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1347
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10675
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4796
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 901
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9108
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1347
Składniki
Wykonanie: Żółtka zmiksować z twarogiem, cukrem pudrem i śmietaną. Następnie ubić białka z budyniem i ostrożnie razem wymieszać. Foremki posmarować tłuszczem, posypać cukrem, napełnić do połowy masą. Wstawić do nagrzanego piekarnika do 180 stopni i piec około 20 minut. Owoce zagotować w odrobinie wody z dodatkiem cukru i mąką ziemniaczaną wymieszaną wcześniej w odrobinie ciepłej wody. Gotowy suflet podawać z przygotowanym sosem owocowym.