Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo bogaty, delikatny, miękki, nie zużywa się przez długi czas i pozostaje smaczny. Tekstura jest warstwowa, delikatna i bardzo bogata, słodka i pachnąca. Ten przepis stał się dla nas prawdziwym odkryciem.
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 75
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 81
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 75
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 81
Składniki
Wymaganych jest 6 form o średnicy 9 cm. piec przez 30 minut w temperaturze 180 ° C
Wesołych Świąt Wielkanocnych