Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna i wilgotna babka dla zabieganych lub mających niespodziewanych gości ;)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10392
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5990
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5314
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12834
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4582
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10392
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5990
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5314
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12834
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4582
Składniki
Wszystkie składniki wymieszać mikserem na jednolita masę i przelać do silikonowej formy.
Mikrofalę ustawić na najwyższą moc ( u mnie 850 - przy mniejszej lub większej trzeba zmienić czas pieczenia ) i piec 10 minut. Po wyłączeniu pozostawić w mikrofalówce jeszcze przez 5 minut.
Gdy ostygnie posypać cukrem pudrem. Smacznego :)