Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne, cytrynowe kwadraciki z jagodami.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113056
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 430
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 776
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 580
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113056
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 430
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 776
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 580
Składniki
Masło utrzeć z cukrem i skórką z cytryny. Cały czas miksując, dodawać po 1 jajku. Dodać jogurt i przesianą mąkę z proszkiem. Wymieszać krótko widelcem, na koniec wmieszać jagody. Piec w 180°C przez ok. 30 minut. Po ostudzeniu można posypać cukrem pudrem.