Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i proste ciasto z malinami i kruszonką.Jest bardzo smaczne i puszyste. Idealne na każdą okazję.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113609
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113609
Składniki
Z podanych składników zagnieść kruszonkę wstaw do lodówki
Jajka oraz żółtka ubij z cukrem na puszystą masę dodaj olej, mleko oraz mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia.Na koniec dodaj ocet. Blachę o wymiarach 20x30 wyłóż papierem do pieczenia wylej ciasto na wierzch położ maliny i posyp kruszonką.
Ciasto piecz około 35 minut w temperaturze 180 st. lub do suchego patyczka.Smacznego zamiast malin możesz użyć innych owoców sezonowych.