Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie mini babeczki do koszyczka i na świąteczny stół.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
W jednej misce mieszamy mąkę proszek do pieczenia, sodę i cukier puder. W drugiej jajka, olej , mleko i aromat . Składniki mokre łączymy z suchymi dokładnie mieszając .
Silikonowe foremki na babeczki napełniamy ciastem do 3/4 wysokości i pieczemy około 25 minut w temperaturze 180 st . Po wystudzeniu posypujemy cukrem pudrem. Przepis na 12-14 babeczek w zależności od wielkości foremek.