Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomity deser dla osób, które nie przepadają za długim spędzaniem czasu w kuchni. Te serniczki przygotujesz od początku do końca w zaledwie 30 minut.
12 papilotek, forma do pieczenia muffinek
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6986
Polecam.
Odsłon: 136
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5315
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2474
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6986
Polecam.
Odsłon: 136
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5315
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2474
Składniki
Przygotuj masę serową. Do miski przełóż ser, dodaj cukier, budyń i jajka. Wszystko zmiksuj na średnich obrotach, do połączenia składników.
Ciasteczka pokrusz za pomocą malaksera. Wyłóż nimi dno papilotek. Następnie nakładaj na nie po dwie czubate łyżki masy serowej.
Serniczki piecz w piekarniku rozgrzanym do 130 stopni przez około 20 minut.
Po ostygnięciu przyozdabiaj je startą czekoladą.