Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomity deser dla osób, które nie przepadają za długim spędzaniem czasu w kuchni. Te serniczki przygotujesz od początku do końca w zaledwie 30 minut.
12 papilotek, forma do pieczenia muffinek
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1214
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5738
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8796
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18328
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1214
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5738
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8796
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18328
Składniki
Przygotuj masę serową. Do miski przełóż ser, dodaj cukier, budyń i jajka. Wszystko zmiksuj na średnich obrotach, do połączenia składników.
Ciasteczka pokrusz za pomocą malaksera. Wyłóż nimi dno papilotek. Następnie nakładaj na nie po dwie czubate łyżki masy serowej.
Serniczki piecz w piekarniku rozgrzanym do 130 stopni przez około 20 minut.
Po ostygnięciu przyozdabiaj je startą czekoladą.