Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowy i smaczny, zwieńczony dwoma różnymi galaretkami na groszku ptysiowym.
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 122
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 354
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 1050
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 122
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 354
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 1050
Składniki
Serek przełożyć do misy miksera , dodać cukier puder i cukier z wanilią. Chwilę miksować. Dodać śmietanę, rozmieszaną i przestudzoną galaretkę oraz amaretto. Masę podzielić na dwie części. Do jednej dodać odrobinę barwnika spożywczego. Wykładać po łyżce na przemian: raz masę jasną, raz z barwnikiem. Wstawić na 15 minut do lodówki by masa stężała. Każdą galaretkę rozmieszać osobno w szklance wrzącej wody. Na masę serową najpierw wylać lekko tężejącą galaretkę jagodową a po zastygnięciu- galaretkę o smaku mango.